Kde najít obrázky na blog

Blog je jedním z moderních způsobů seberealizace a vyjadřování svých názorů. Původně sloužili blogy hlavně pro recenze, kritiky a novinky, lidé zkrátka informovali blízkou i dalekou veřejnost o tom, co se děje. Později ale začali blogy plnit další funkce a v dnešní době najdete blog téměř o čemkoli a od kohokoli. Konkurence je veliká, ale kvalita a originalita některých blogů co stojí za to číst také.

fountain pen.JPGphoto © 2006 Cas | more info (via: Wylio)

Pokud jste člověk, který rád komunikuje, kritizuje, poučuje, nebo vás zkrátka baví psaní a nechcete si psát tak říkajíc do šuplíku, je blog zdánlivě ideálním řešením.

Blog se sice dá zařídit zdarma (viz tento náš článek o tom, jak si udělat vlastní web zadarmo), ale pokud se tomu chcete opravdu věnovat, chcete mít čtenáře, nebo dokonce nějakou ucelenou komunitu lidí, která bude váš blog pravidelně navštěvovat, číst, komentovat, diskutovat apod. musíte na to vynaložit plno práce a nepolevit ve psaní nových a kvalitních článků.

Hodně lidí také nemá odvahu něco napsat a čekat na reakce druhých, někdy bývá tento strach oprávnění, jindy jen chybí sebedůvěra, každopádně této volnočasové aktivity není schopný každý. Dovoluji si tvrdit, že tato práce je horší nežli v časopise. Jistě tam vám dopisy s názory chodí také, ale než vám někdo s něčím negativním a sprostým pošle dopis, tisíckrát si to rozmyslí. Kdyžto na blogu kline na odpověď a už to jede. Díky blogu se můžete stát i celebritou českého internetu, ale věřte, že než se objeví první vřelé projevy, bude za tím stát plno dřiny.

Pokud vás ani toto neodradilo a jste připraveni vydat se touto trnitou cestou seberealizace a hledat ten kousek vašeho štěstí přejeme vám hodně štěstí, zároveň si na nás také vzpomeňte, až přijde první povzbudiví a inteligentní komentář a vy zažijete ten vytoužení pocit štěstí z toho, že někdo konečně ocenil vaši práci.
V závěru vám samozřejmě pomůžeme a poradíme, jak si blog udělat zajímavý, nebo vylepšit, pokud už autorem blogu jste.

Kde najít obrázky

Co by byl blog bez obrázků? Ale malovat, nebo fotit je? Kde na to vzít čas? Stáhnout z internetu je kuly autorským právům, také nemůžete, tak co s tím?

Odpověď je snadná! Známe totiž službu, do jejího vyhledávače jednoduše napíšete hledaný výraz v jazyce anglickém a odpovídající tématice článku. Pak už jen vybíráte mnohdy z tisíců obrázků, až naleznete vašemu srdci nejbližší, jednoduše na něj klikněte. Dále nastavte velikost a umístění, následně klikněte Get the code. Kód zkopírujte a vložte do rozpracovaného článku, jako HTML kód.

Službu naleznete zde: http://wylio.com/

Kristýna Jahnová

Rate this post

1 komentář k Kde najít obrázky na blog

  1. poradí někdo jak se bránit ciká nům a jejich vydírání když pak na to dolpatíte vy?mám rs a jsem nevyléčitelně nemocná a psychiatr i soud o nemocných jen krutě lže a jde po úpoškozených ale i nemocné diskriminují a to není fér.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *