asistovaný přístup

šla jsem na nastavení – obecné – zpřístupnění – asistovaný přístup. něco jsem tam zmáčkla a dala jsem tam spustit a ted mi to nejde zpátky dát i když zmáčknu 3x tlačítko na polochu

 

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *