Komentáře k článku. Přidejte i váš!

  1. Když někoho zablokujete, nemůže si daná osoba zobrazovat vaše fotky nebo videa ani hledat váš účet v Instagramu. Příslušným osobám nebude oznámeno, že jste je zablokovali.

  2. Dobrý den, jak se prosím zablokuje na instagramu nějaký uživatel? Nemohu to nikde najít a nevím si rady.

    Děkuji moc za radu.

  3. Prosím vás… když zablokuji uživatele na ig, může mi ten dotyčný stále posílat zprávy?

    Předem díky za odpověď…

  4. Prosím vás… když zablokuji uživatele na ig, může mi ten dotyčný stále posílat zprávy?
    No
    Předem díky za odpověď…

  5. Otevřete svůj profil. Na obrazovce vpravo dole, klepněte na tlačítko Profil. Na vašem profilu nahoře uvidíte tlačítko “sledující”. Klepněte na něj. Zobrazí se vám seznam všech vašich sledujících
    Klepněte na jejich uživatelská jména. Jakmile jste našli uživatele, kterého chcete odstranit z vašeho seznamu, tak klepněte na jeho jméno. Otevře se vám jeho profil.
    Klepněte na tlačítko s třemi tečkami. Toto tlačítko se nachází na jeho profilu nahoře vpravo. Otevře se vám přes něj menu na dolní straně obrazovky.
    Klepněte na “Zablokovat uživatele”. Klepněte na první tlačítko, “Zablokovat uživatele”, díky kterému daného uživatele odstraníte ze seznamu vašich sledujících a zablokujete mu přístup k vašim fotkám.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *